14 Ani imobiliare Alba Iulia     PRETURI RUPTE Rau !!!                                               
Cu noi lucrurile devin simple   intermediatop.ro                                                        Sit Actualizat la:
  DESPRE NOI
  CONTACT
  ECHIPA
  CARIERA
  GHIDUL CL
 COMISIOANE
  PARTENERI
  LEGISLATIE

ACASA |DESPRE |COMISIOANE  |Taxe Notariale  |Notari Alba |ECHIPA  |CARIERA  |STIRI Imobiliare |GHID Client |PROIECTE  |PARTENERI |LEGISLATIE |CONTACT

 INTERMEDIA Imobiliare Alba Iulia : Pur si simplu cei mai buni !!! Convingete ca avem cea mai buna, complexa si actualizata oferta imobiliara din judetul Alba . Faceti-va o programare pentru vizionari de imobile din Alba Iulia Va asteptam sa reveniti pe situl nostrum intermediatop.ro  actualizat zilnic cu oferte noi si preturi reduse. Pentru vizionari va asteptam la sediul nostru din Alba-Iulia...  INTERMEDIA - Agentie de imobiliare Alba Iulia - oferim anunturi imobiliare Alba Iulia, acces la publicarea gratis a propriei oferte de Imobiliare Alba Iulia in situl nostru de Imobiliare Alba Iulia si apartamente alba .
INTERMEDIA - Agentie de imobiliare Alba Iulia - oferim anunturi imobiliare Alba Iulia, acces la publicarea gratis a propriei oferte de Imobiliare Alba Iulia in situl nostru de Imobiliare Alba Iulia si apartamente alba din Alba-Iulia, apartamente de vanzare in Alba Iulia precum si publicarea ofertelor imobiliare Alba, vanzare apartamente case si terenuri Alba Iulia, inchirieri Alba, vanzari Alba.
- Agentia noastra de imobiliare Alba Iulia va prezinta ofertele de vanzari Alba Iulia: Apartamente Alba Iulia, Garsoniere Alba Iulia, Case Alba Iulia, Vile Alba Iulia, Terenuri Alba Iulia, Spatii Comerciale Alba Iulia, Hale Alba Iulia, precum si inchirieri Alba Iulia: Apartamente Alba, Garsoniere Alba, Case Alba, Vile Alba, Terenuri Alba, Spatii Comerciale Alba, Birouri Alba, Depozite Alba Iulia, Cumparari Imobiliare Alba, Vanzari Imobiliare Alba, Inchirieri Alba, Vanzari Cumparari Inchirieri AlbaInchirieri Alba IuliaApartamente Alba Iulia, Vanzari Alba Iulia, Inchirieri Alba IuliaCumparari Alba Iulia
Imobiliare Bucuresti si Ilfov Imobiliare in judetul Bucuresti top1
Vanzari Inchirieri
Apartamente (307) Apartamente (14)
Garsoniere (56) Garsoniere (2)
Case (126) Case (6)
Vile (84) Vile (4)
Terenuri (337) Terenuri (1)
Spatii (43) Spatii (32)
Oferte recomandate

Apartament de vanzare
39 000 €
CENTRU
confort: I
etaj: 3/4
2 camere
tip: Decomandat
suprafata: 52 mp
microcentrala
balcon inchis
Poza

Apartament de vanzare
28 000 €
Sub Stadion
confort: I
etaj: 3/4
2 camere
tip: Decomandat
suprafata: 54 mp
microcentrala
parchet
Poza

Apartament de vanzare
32 000 €
CENTRU
confort: I
etaj: 4/4
2 camere
tip: Semidecomandat
suprafata: 52 mp
microcentrala
parchet
Poza

Casa de vanzare
47 000 €
Centru
tip imobil: Caramida
4 camere
suprafata teren: 500
1 bai
acoperis: tigla
parchet
gresie
Poza

Casa de vanzare
25 000 €
Vintu De Jos
tip imobil: Caramida
4 camere
suprafata teren: 1100
are subsol
1 bai
acoperis: tigla
parchet
Poza
GHIDUL  CLIENTULUI
 

Ghidul CUMPARATORULUI.

1. CE TREBUIE SA STITI - ALEGEREA UNEI CASE IA TIMP.

Niciodata nu este bine sa va opriti asupra uneia inainte de a observa cel putin trei, patru saptamani ce se intampla in general pe piata imobiliara, fara a va informa bine asupra preturilor si tendintelor cererii si ofertei. Este bine sa vorbiti cu mai multi proprietari si sa va sfatutiti cu un agent imobiliar pentru a putea analiza nivelul preturilor din acel moment. Numai atunci veti sti daca locuinta aleasa merita sau nu banii pe care-I cere proprietarul si va va ajuta sa negociati, singur sau impreuna cu agentul imobiliar, un pret corect.

2. STITI UNDE SA CAUTATI?

Cand v-ati hotarat sa cumparati o casa primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va informati foarte bine. Informatiile pot veni atat pe cale informala (prieteni, cunostinte, colegi de serviciu) cat si pe cale formala (anunturi imobiliare din ziare si publicatii sai direct de la agentiile imobiliare la care puteti apela pentru a va gasi o casa).

3. AGENTIILE IMOBILIARE

Intr-o agentie imobiliara trebuie sa gasesti personal calificat, care sa-ti ofere siguranta si conditii optime la incheierea tranzactiei. La agentii apeleaza toti angajatii straini ai firmelor multinationale care vin in Romania; tot astfel procedeaza si multi oameni de afaceri care vor sa-si deschida puncte de lucru in alte tari, unde nu cunosc mediul imobiliar. Prin firme de consultanta imobiliara companii multinationale cumpara sau inchiriaza sedii de birouri sau locuinte pentru angajati.

4. STITI CE TREBUIE SA-I CERETI UNUI AGENT IMOBILIAR?

De ce este bine sa apelati la agenti imobiliari? Pentru ca zi de zi au de a face cu proprietari si oferte de case. Un agent imobiliar specialist iti va spune ce case sunt de vanzare, la ce preturi, ce anume trebuie sa verifici la o casa, iti da informatii despre amplasament, despre zona, despre vecinatati, piete aflate in apropiere, despre documentatia care trebuie stransa pentru actele de vanzare cumparare, daca are sau nu casa ipoteca, cine are dreptul sa o vanda si multe alte lucruri de acest gen.

5. CUM ALEGETI AGENTUL IMOBILIAR?

In primul rand, agentul trebuie sa fie angajat al unei agentii imobiliare usor de identificat. Firma trebuie sa aiba un sediu fix, sa fie semnalizata (cu firma la intrare), un birou amenajat ca punct de lucru cu publicul, cu secretariat, dar si o sala de negocieri, in care se poate discuta in particular cu clientii amanuntele legate de plata, bani, confidentialitate. Este iarasi indicat ca agentia sa fie afiliata unei uniuni profesionale, unde sa-l puteti verifica activitatea, daca a avut sau nu abateri si daca este acreditata.

Tineti cont de urmatoarele, inainte de a decide daca veti lucra sau nu cu un agent.

 • Daca cumparati o casa, ginditi-va sa lucrati cu un agent specializat in tipul dvs. de proprietate.
 • Agentul va va ajuta sa va concentrati cautarea si sa analizati piata.
 • Agentul aranjeaza sa vizionati case de vinzare si va insoteste la vizionari.
 • Agentul coordoneaza toate aspectele tranzactiei, de la prezentarea ofertei si pregatirea pentru vizionare la consultanta asupra legislatiei relevante in vigoare si documentatie pe parcursul tranzactiei .
 • Agentul prezinta oferta vanzatorului si ajuta la negocierea cumpararii.

Este dificil pentru cumparator si vanzator sa negocieze in mod direc, deoarece de multe ori exista o lipsa de incredere, o lipsa de abilitati de negociere. Cumparatorii si vanzatorii nu au cunostinte specializate despre proprietati, iar procesul de tranzactie necesita incheierea unei intelegeri. Apar aici probleme legale, legate de taxe, zonare etc.

6. CE TREBUIE SA STITI DESPRE UN AGENT IMOBILIAR.

Activitatea agentului imobiliar si a agentiei imobiliare sunt reglementate de legea privind infintarea societatilor comerciale si OG3/2000 privind activitatea si obligatiile legale ale agentului imobiliar. Din pacate aceasta lege OG3/2000, nelucrativa pentru ca este plina de confuzii si lipsita de coerenta unei legi care in fond reglementeaza o activitate economica cu implicatii profunde. Totodata, aceasta ordonanta de guvern a suferit mari modificari, intrucat majoritatea articolelor au fost eliminate ca fiind neconstitutionale.

In practica agentiile imobiliare respectabile membre ale UNAI si a unor asociatii profesionale au adoptat codul de etica si practica corecta, astfel incit consumatorii de servicii imobiliare sa poata sa-si rezolve problema imobiliara in siguranta, rapid si profesional.

Daca lucrati cu un agent, aveti doua optiuni: puteti lucra cu un agent in regim de contract de intermediere exclusiv. puteti lucra cu un agent in regim de contract de intermediere deschis.


Ghidul VANZATORULUI.

Din moment ce ati ajuns aici este evident ca intentionati sa vindeti un imobil: apartament, casa sau teren si cautati informatii de specialitate, astfel incat sa incheiati o afacere cat mai profitabila pentru dumneavoastra.

Pentru a realiza acest lucru saunt necesari cativa pasi pe care putem sa-i parcurgem impreuna:

Stabilirea pretului

Bineinteles ca dumnavoastra sunteti legat in primul rand afectiv de proprietatea pe care o detineti si din acest motiv sperati sa obtineti o suma cat mai mare la incheierea tranzactiei. Totusi situatia trebuie privita in mod realist. Apeland la serviciile agentiei noastre veti avea parte de consiliere gratuita in domeniul imobiliar si veti obtine o evaluare realista a pretului.

Publicitate

Oferta dumneavoastra trebuie facuta publica si veti fi cu atat mai avantajat cu cat sporiti caile si modalitatile de expunere publica. Noi promovam oferta dumneavoastra utilizand cele mai moderne forme de publicitate: internet, publicatii locale si nationale, reviste de afaceri, etc. fara a va ingradi posibilitatea de a apela la serviciile altor firme.

Selectionarea ofertelor primite in ordinea importantei si negocierea.

Este bine pentru dumneavoastra sa luati in considerare toate ofertele ferme primite si sa fiti atent la modalitatile de plata oferite de fiecare cumparator. Negocierea pretului depinde in mare masura de acestea precum si de conditiile de eliberare ale imobilului pe care dumneavoastra le oferiti.

Intocmirea contractul de  vanzare-cumparare, adica transcrierea imobilului.

Inainte de a pune in vanzare imobilul este necesar sa va asigurati ca toate actele sunt in regula, exemplu: daca este intabulat si declarat la finante, succesiunea incheiata, impozitele platite la zi, ipoteca radiata din foaia de sarcini a imobilului, etc. Puteti pierde o oferta foarte buna de la un client daca toate aceste aspecte nu sunt puse in ordine.

Apeland la noi puteti evita situatii neplacute cum ar fi:
 • Transformarea imobilului dumneavoasta intr-un pasaj pietonal pe unde sa treaca zeci de vizitatori mai mult sau mai putin interesati.
 • Risipa de timp si bani pentru: pregatirea documentatiei de vanzare, studierea pietei, gasirea potentialilor cumparatori
 • Implicarea in tranzactii care ar putea avea urmari dintre cele mai neplacute
 • Imposibilitatea finalizarii unei tranzactii odata incepute
 • Neplaceri ce decurg din evaluarea gresita a imobilului.

Cu noi vanzatorul are urmatoarele avantaje:

 • Evaluarea realista a pretului
 • Descrierea corecta a ofertei: suprafata, sectiune, finisaje
 • Selectia cumparatorilor asa incat el va veni in contact doar cu cei solvabili care au intentii serioase si sunt direct interesati de oferta lui.
 • Securitatea tranzactiei prin studierea atenta a fiecareia dintre partile tranzactiei: vanzator si cumparator.
 • Obtinerea in timpul cel mai scurt a pretului optim si in conditii de siguranta.
 • Verificarea si actualizarea in timp util a documentatiei de vanzare.
 • Prezentarea de oferte prin variate canale de publicitate

Acte in regim de urgenta!

Adresa:
Alba-Iulia, B-dul.Revolutiei, Bloc.A5, Ap.1,
ROMANIA, Jud.Alba.

Tel./Fax: 0258-832745,   0258-834750  
Mobil: 0788-887896
E-mail: [email protected]
Web:
intermediatop.ro

 Ai o locuinta ?
Publica gratuit oferta ta

 Cauti o locuinta ?
Trimite-ne cererea ta

 Cautare dupa ID 
ID:
 

Curs Valutar BNR 

 1 EUR =  Lei
   1 USD =  Lei  

Convertor Valutar


Introduce suma dorita

 


Cauta in site
Cauta in site cu google

37.000 Eur APARTAMENT  Nou

Apart. BLOC nou
- cu  2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, balcoane, Finisate
ULTRA MODERN clik aici!   
  37-43.000 Euro

 1/2 Duplex D+P+M Alba-Micesti

Sc=260mp/300
    - 4 camere, 3 bai, 1 bucatarie, 2 bl..ridicata in rosu,
vanzare stadiu actual clik aici!
Pret 45.000Euro
 Vila D+P+M Alba-Micesti

Sc=260mp/300
 - 4 camere, 2 bai, 1 bucatarie, 2 bl..ridicata
in rosu, vanzare stadiu actual clik aici
Pret 45.000 Eur

VILA D+P+E+P UltraCENTRAL

 Spatiu Com.
 - IDEALA pentru SEDIU de FIRMA, BANCA, Motel, Clinica,  Pensiune, Constructii Locuinte POT 75 % Colective
   clik aici

Stirile INTERMEDIA

Angajam AGENTI IMOBILIARI

Agentia Imobiliara INTERMEDIA Alba-Iulia angajaza AGENTI IMOBILIARI cu experienta in vanzari.
Pentru detali suplimentare accesati meniul CARIERA din site.

 

 

PARTENERI

                        

Cautare in INTERMEDIA prin google

Cautare in INTERMEDIA prin google

Statistici INTERMEDIA Alba Iulia

STRAZI in ALBA IULIA INTERMEDIA

 Autentificare Copyright  INTERMEDIA - Toate drepturile rezervate, realizat de Program Imobiliare partener Ziarul Imobiliar

       intermediatop.ro                                  intermediatop.ro                              intermediatop.ro                    

          Taguri |Etichete :             
Apartamente Alba, Casa Alba, Garsoniere Alba, Terenuri Alba, Vile Alba, Case Alba, Spatii comerciale Alba, Inchirieri Alba, Cumparari Alba, Alba Iulia, Alba-Iulia, imobiliare Alba, imobiliare alba Iulia, inchirieri apartamente in Alba Iulia, Garsoniere Alba Iulia, vanzari garsoniere Alba-Iuliavanzari apartamente Alba, vanzari apartamente Alba Iulia, inchirieri garsoniere in Alba Iulia, Case Alba Iulia, vanzari case Alba Iulia, inchirieri case in Alba Iulia, Vile Alba Iulia, vanzari vile Alba Iulia, inchirieri vile in Alba Iulia, Terenuri Alba Iulia, vanzari terenuri Alba Iulia, inchirieri terenuri in Alba Iulia, Spatii Comerciale Alba Iulia, vanzari spatii de depozitare in Alba Iulia, spatii comerciale in Alba Iulia, inchirieri spatii comerciale Alba Iulia
    Apartamente Alba | Apartamente Alba Iulia | Case Alba Iulia | Garsoniere Alba Iulia Terenuri Alba Iulia | Vile Alba Iulia | Spatii Comerciale Alba Iulia | Inchirieri Alba Iulia | Inchirieri Alba Iulia | Proiecte Rezidentiale Alba IuliaTerenuri Alba Iulia | Cazare Alba Iulia | SEO  | imobiliare Alba Iulia | Imobile Noi Alba Iulia | Agentii Imobiliare Alba Iulia | Imobiliare Alba |Imobile Alba Iulia | Credite Prima Casa Alba Stiri Imobiliare AlbaNoutatiOferta saptamaniiPrima CasaLege PrimaExonerareConfidentProiecte Alba |

Agentia noastra de imobiliare Alba Iulia INTERMEDIA va prezinta ofertele de vanzari Alba Iulia: Apartamente Alba Iulia, Garsoniere Alba Iulia, Case Alba Iulia,Vile Alba Iulia, Terenuri Alba Iulia, Spatii Comerciale Alba Iulia, Hale Alba Iulia, precum si inchirieri Alba Iulia: Apartamente Alba, Garsoniere Alba, Case Alba, Vile Alba, Terenuri Alba, Spatii Comerciale Alba, Birouri Alba, Depozite Alba Iulia, Cumparari Imobiliare Alba, Vanzari Imobiliare Alba, Inchirieri Alba, Vanzari Cumparari Inchirieri Alba, Apartament 1 camera Alba, Apartament 2 camere Alba, Apartament 3 camere Alba, Apartament 4 camere Alba, Apartamente 1 camera Alba Iulia, Apartamente 2 camere Alba Iulia, Apartamente 3 camere Alba Iulia, Apartamente de 4 camere Alba Iulia, Inchirieri Alba Iulia, Vanzari Cumparari Inchirieri Alba Iulia, Vanzari Alba Iulia, Inchirieri Alba IuliaCumparari Alba Iulia

 Recomanda-ne !   Facebook             Imobiliare             Agentii imobiliare       Page Rank Check  

           publicitate online     TOP-RO - Top siteuri din Romania          Portal Looker.ro       

                              

Apartamente Alba INTERMEDIA Imobiliare Alba Iuliaon