PRETURI RUPTE Rau !!!                               
Cu noi lucrurile devin simple   intermediatop.ro                                                        Sit Actualizat la:
  DESPRE NOI
  CONTACT
  ECHIPA
  CARIERA
  GHIDUL CL
 COMISIOANE
  PARTENERI
  LEGISLATIE

intermediatop.ro                HOME    |    DESPRE NOI    |    TAXE NOTARIALE    |  STIRI IMOBILIARE   |    PROIECTE    |    ECHIPA    |    COMISIOANE   |   CONTACTATI-NE

|DESPRE NOI |COMISIOANE  |Taxe Notariale  |Notari Alba  |ECHIPA  |CARIERA  |STIRI Imobiliare  |GHIDUL Clientului  |PROIECTE  |PARTENERI  |LEGISLATIE  |CONTACT

 INTERMEDIA Imobiliare Alba Iulia : Pur si simplu cei mai buni !!! Convingete ca avem cea mai buna, complexa si actualizata oferta imobiliara din judetul Alba . Faceti-va o programare pentru vizionari de imobile din Alba Iulia Va asteptam sa reveniti pe situl nostrum intermediatop.ro  actualizat zilnic cu oferte noi si preturi reduse. Pentru vizionari va asteptam la sediul nostru din Alba-Iulia...  INTERMEDIA - Agentie de imobiliare Alba Iulia - oferim anunturi imobiliare Alba Iulia, acces la publicarea gratis a propriei oferte de Imobiliare Alba Iulia in situl nostru de Imobiliare Alba Iulia si apartamente alba .
INTERMEDIA - Agentie de imobiliare Alba Iulia - oferim anunturi imobiliare Alba Iulia, acces la publicarea gratis a propriei oferte de Imobiliare Alba Iulia in situl nostru de Imobiliare Alba Iulia si apartamente alba din Alba-Iulia, publicarea ofertelor imobiliare Alba, vanzare apartamente case si terenuri Alba Iulia, inchirieri Alba, vanzari Alba.
- Agentia noastra de imobiliare Alba Iulia va prezinta ofertele de vanzari Alba Iulia: Apartamente Alba Iulia, Garsoniere Alba Iulia, Case Alba Iulia, Vile Alba Iulia, Terenuri Alba Iulia, Spatii Comerciale Alba Iulia, Hale Alba Iulia, precum si inchirieri Alba Iulia: Apartamente Alba, Garsoniere Alba, Case Alba, Vile Alba, Terenuri Alba, Spatii Comerciale Alba, Birouri Alba, Depozite Alba Iulia, Cumparari Imobiliare Alba, Vanzari Imobiliare Alba, Inchirieri Alba, Vanzari Cumparari Inchirieri AlbaInchirieri Alba IuliaApartamente Alba Iulia, Vanzari Alba Iulia, Inchirieri Alba IuliaCumparari Alba Iulia

Imobiliare Bucuresti si Ilfov Imobiliare in judetul Bucuresti top1
Vanzari Inchirieri
Apartamente (305) Apartamente (22)
Garsoniere (64) Garsoniere (2)
Case (136) Case (7)
Vile (88) Vile (5)
Terenuri (322) Terenuri (1)
Spatii (36) Spatii (30)
Oferte recomandate

Spatiu comercial de vanzare
87 000 €
tip: Spatiu comercial
CETATE
suprafata utila: 100 mp
nr. incaperi: 3
grup sanitar
incalzire centrala
gaz
geamuri termopan
Poza

Apartament de vanzare
45 500 €
CETATE
confort: I
etaj: 3/4
3 camere
tip: Decomandat
suprafata: 75 mp
microcentrala
balcon inchis
Poza

Apartament de vanzare
32 000 €
Sub Stadion
confort: I
etaj: 4/4
2 camere
tip: Decomandat
suprafata: 54 mp
microcentrala
balcon inchis
Poza

Teren pentru constructii de vanzare
36 000 €
46 €/mp
tip: Teren pentru constructii
suprafata teren: 790 mp
front stradal: 25 m
apa
canalizare
gaz
curent
Poza

Apartament de vanzare
23 990 €
Cetate
confort: II
etaj: Parter
2 camere
tip: Semidecomandat
suprafata: 43 mp
microcentrala
parchet
Poza

Clauza de exonerare de raspundere

Prevederi generale

   Termenii prezentei clauze de eliberare de raspundere (denumita in continuare "Clauza") se aplica acestui web-site (intermediatop.ro) al S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L., cu sediul principal amplasat in Alba-Iulia, B-dul.1 Decembrie 1918, Nr.105. Alba, România si inregistrata la Registrul Comertului Alba sub nr. J01/87/1998 ("S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L."). Va rugam sa cititi aceasta clauza cu atentie.

   Prin accesarea acestui web-site si/sau prin folosirea informatiei puse la dispozitie prin sau pe aceasta pagina web, sunteti de acord cu prevederile prezentei Clauze. In cazul vreunui conflict intre termenii si conditiile unor anumite produse si servicii si aceasta Clauza, conditiile specifice respectivelor produse si servicii vor prevala.

Utilizarea acestui web-site

   Informatiile furnizate pe sau prin aceasta pagina web nu trebuie folosite ca substituent pentru nici o forma de consultanta. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate pe contul si riscul dvs.

   Cu toate ca S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. intentioneaza sa ofere informatii precise, complete si actualizate, care au fost obtinute din surse considerate de incredere, S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nu ofera garantii sau certitudinea expresa sau implicita, cu privire la faptul ca informatiile furnizate pe sau prin prezentul web-site sunt precise, complete sau actualizate.

   S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nu certifica si nici nu garanteaza faptul ca acest web-site functioneaza fara erori sau intreruperi.

   Nu este permisa utilizarea acestui web-site intr-un mod care ar impiedica folosirea acestuia de alti utilizatori Internet, care ar putea duce la periclitarea/punerea in pericol a functionarii acestui web-site si/sau care afecteaza informatiile furnizate pe sau prin acest web-site sau a software-ului pe care se bazeaza.

Informatii, produse si servicii ale tertilor

   In cazul in care S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. ofera link-uri de hypertext catre pagini web ale tertilor, aceasta nu reprezinta o aprobare din partea S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. cu privire la produsele sau serviciile oferite pe sau prin asemenea pagini web. Utilizarea acestor legaturi se va efectua in totalitate pe riscul dvs. iar S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nu accepta preluarea nici unei responsabilitati pentru continutul, utilizarea sau disponibilitatea respectivelor pagini web. S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nu a verificat veridicitatea, precizia, rezonabilitatea, fiabilitatea, completitudinea continutului respectivelor pagini web.

Proprietate intelectuala

   S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L., sau proprietarul relevant isi pastreaza toate drepturile (inclusiv de drept de autor, marci inregistrate, brevete, ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest web-site (inclusiv toate textele, elementele grafice si logotipurile). Nu aveti dreptul a copia, descarca, publica, distribui sau reproduce in nici un fel informatiile continute pe aceasta pagina web, sub nici o forma, fara aprobarea prealabila scrisa din partea S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. sau fara aprobarea corespunzatoare a proprietarului. Cu toate acestea, puteti tipari si /sau descarca informatii continute in aceasta pagina web, pentru uzul dvs. personal. Legaturile catre pagina web a S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nu sunt permise fara aprobarea prealabila scrisa a S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L..

Comunicatii on line

   Mesajele pe care le transmiteti catre S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. prin e-mail ar putea sa nu fie securizate. S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. va recomanda sa nu transmiteti informatii confidentiale catre S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. prin e-mail. Daca va hotarâti sa trimiteti orice mesaj catre S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. prin e-mail, dvs. acceptati riscul ca respectivul mesaj sa fie interceptat, folosit necorespunzator si modificat de catre o terta parte.

Excluderea raspunderii

   Nici S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nici agentii sau subcontractorii acesteia nu vor raspunde pentru nici o dauna directa, indirecta, speciala, incidentala, consecventiala, punitiva sau exemplara, inclusiv, dar fara a se limita la pierderi financiare, profituri pierdute sau incalcarea imaginii de marca (chiar daca S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. a fost avertizata cu privire la aceasta posibilitate) survenite in orice mod, dar fara a se limita la (i) orice deficiente, virusi sau alte defectiuni produse vreunui echipament sau software, in legatura cu accesul la acest web-site (ii) informatia furnizata in acest web-site, (iii) interceptarea, modificarea sau folosirea necorespunzatoare a informatiilor transmise catre S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. sau transmise catre dvs., (iv) functionarea sau lipsa de disponibilitate a acestui web-site, (v) utilizarea necorespunzatoare a acestui web-site, (vi) pierderea datelor, (vii) descarcarea sau utilizarea altor produse software puse la dispozitie prin acest web-site, sau (viii) pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site.

   Excluderea raspunderii se realizeaza totodata in beneficiul directorilor si angajatilor S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L..

Legislatia aplicabila

   Acest web-site si Clauza de eliberare de raspundere vor fi guvernate si interpretate conform legislatiei României. Toate disputele care rezulta din, sau in legatura cu prezenta Clauza for fi transmise spre solutionare exclusiva catre instantele din România.

Modificari

      SC INTERMEDIA TOP SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in orice moment, fara preaviz. Este recomandabil sa revedeti informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in mod periodic, pentru a constata modificarile.

 

Adresa:
Alba-Iulia, B-dul.Revolutiei 1989, Bloc.A5, Ap.1,
ROMANIA, Jud.Alba.

Tel./Fax: 0258-832745,   0258-834750  
Mobil: 0788-832745
E-mail: [email protected]
Web: intermediatop.ro

 Ai o locuinta ?
Publica gratuit oferta ta

 Cauti o locuinta ?
Trimite-ne cererea ta

 Cautare dupa ID 
ID:
 

Curs Valutar BNR 

 1 EUR =  Lei
   1 USD =  Lei  

Convertor Valutar


Introduce suma dorita

 


Cauta in site
Cauta in site cu google

37.000 Eur APARTAMENT  Nou

Apart. BLOC nou
- cu  2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, balcoane, Finisate
ULTRA MODERN clik aici!   
  37-39.000 Euro

 1/2 Duplex D+P+M Alba-Micesti

Sc=260mp/300
    - 4 camere, 3 bai, 1 bucatarie, 2 bl..ridicata in rosu,
vanzare stadiu actual clik aici!
Pret 52.000Euro
 Vila D+P+M Alba-Micesti

Sc=260mp/300
 - 4 camere, 2 bai, 1 bucatarie, 2 bl..ridicata
in rosu, vanzare stadiu actual clik aici
Pret 45.000 Eur

VILA D+P+E+P UltraCENTRAL

 Spatiu Com.
 - IDEALA pentru SEDIU de FIRMA, BANCA, Motel, Clinica,  Pensiune, Constructii Locuinte POT 75 % Colective
   clik aici

Stirile INTERMEDIA

Angajam AGENTI IMOBILIARI

Agentia Imobiliara INTERMEDIA Alba-Iulia angajaza AGENTI IMOBILIARI cu experienta in vanzari.
Pentru detali suplimentare accesati meniul CARIERA din site.

 

 

PARTENERI

                        

Cautare in INTERMEDIA prin google

Cautare in INTERMEDIA prin google

 Autentificare Copyright  INTERMEDIA - Toate drepturile rezervate, realizat de Program Imobiliare partener Ziarul Imobiliar

       intermediatop.ro                                  intermediatop.ro                              intermediatop.ro                    

          Taguri |Etichete :             
Apartamente Alba, Casa Alba, Garsoniere Alba, Terenuri Alba, Vile Alba, Case Alba, Spatii comerciale Alba, Inchirieri Alba, Cumparari Alba, Alba Iulia, Alba-Iulia, imobiliare Alba, imobiliare alba Iulia, inchirieri apartamente in Alba Iulia, Garsoniere Alba Iulia, vanzari garsoniere Alba-Iuliavanzari apartamente Alba, vanzari apartamente Alba Iulia, inchirieri garsoniere in Alba Iulia, Case Alba Iulia, vanzari case Alba Iulia, inchirieri case in Alba Iulia, Vile Alba Iulia, vanzari vile Alba Iulia, inchirieri vile in Alba Iulia, Terenuri Alba Iulia, vanzari terenuri Alba Iulia, inchirieri terenuri in Alba Iulia, Spatii Comerciale Alba Iulia, vanzari spatii de depozitare in Alba Iulia, spatii comerciale in Alba Iulia, inchirieri spatii comerciale Alba Iulia
    Apartamente Alba | Apartamente Alba Iulia | Case Alba Iulia | Garsoniere Alba Iulia Terenuri Alba Iulia | Vile Alba Iulia | Spatii Comerciale Alba Iulia | Inchirieri Alba Iulia | Inchirieri Alba Iulia | Proiecte Rezidentiale Alba IuliaTerenuri Alba Iulia | Cazare Alba Iulia | SEO  | imobiliare Alba Iulia | Imobile Noi Alba Iulia | Agentii Imobiliare Alba Iulia | Imobiliare Alba |Imobile Alba Iulia | Credite Prima Casa Alba Stiri Imobiliare AlbaNoutatiOferta saptamaniiPrima CasaLege PrimaExonerareConfidentProiecte Alba |

Agentia noastra de imobiliare Alba Iulia INTERMEDIA va prezinta ofertele de vanzari Alba Iulia: Apartamente Alba Iulia, Garsoniere Alba Iulia, Case Alba Iulia,Vile Alba Iulia, Terenuri Alba Iulia, Spatii Comerciale Alba Iulia, Hale Alba Iulia, precum si inchirieri Alba Iulia: Apartamente Alba, Garsoniere Alba, Case Alba, Vile Alba, Terenuri Alba, Spatii Comerciale Alba, Birouri Alba, Depozite Alba Iulia, Cumparari Imobiliare Alba, Vanzari Imobiliare Alba, Inchirieri Alba, Vanzari Cumparari Inchirieri Alba, Apartament 1 camera Alba, Apartament 2 camere Alba, Apartament 3 camere Alba, Apartament 4 camere Alba, Apartamente 1 camera Alba Iulia, Apartamente 2 camere Alba Iulia, Apartamente 3 camere Alba Iulia, Apartamente de 4 camere Alba Iulia, Inchirieri Alba Iulia, Vanzari Cumparari Inchirieri Alba Iulia, Vanzari Alba Iulia, Inchirieri Alba IuliaCumparari Alba Iulia

 Recomanda-ne !   Facebook             Imobiliare             Agentii imobiliare       Page Rank Check  

           publicitate online     TOP-RO - Top siteuri din Romania          Portal Looker.ro       

                              

Apartamente Alba INTERMEDIA Imobiliare Alba Iuliaon