TOTUL despre IMOBILIARE ALBA Iulia, Agentia Imobiliara INTERMEDIA Alba-Iulia " 14 ANI ! de imobiliare impreuna !  " Imobiliare Alba - AGENTII IMOBILIARE - INTERMEDIA intermediaza vanzarea, cumpararea, schimbul sau inchirierea de garsoniere, apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale si industriale. " 14 ANI ! de imobiliare impreuna !  " Scopul agentiei este de a oferi clienilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta. " 14 ANI ! de imobiliare impreuna !  " Siguranta tranzactiilor imobiliare o gasiti la INTERMEDIA Alba-Iulia!  " 14 ANI ! de imobiliare impreuna !  " PORTALUL AFACERILOR IMOBILIARE DE SUCCES !!!
Oferte imobiliare INTERMEDIA
Vanzari Inchirieri
Apartamente (259) Apartamente (13)
Garsoniere (71) Garsoniere (2)
Case (120) Case (6)
Vile (83) Vile (4)
Terenuri (308) Terenuri (0)
Spatii (29) Spatii (30)
Cu noi lucrurile devin mai simple !
  DESPRE NOI
  CONTACT
  ECHIPA
  CARIERA 
  PROIECTE
  GHIDUL Client
  COMISIOANE
  PARTENERI
  LEGISLATIE
  NOTARI Publici

 *APARTAMENTE  NOI posibilitatea si in rate la DEZVOLTATOR !!

Apart. BLOC NOU
  - cu  2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, balcoane, Finisate
ULTRA MODERN clik aici!       Pret: de la
  42-45.000 Euro

 1/2 Duplex D+P+M Alba-Micesti  

Sc=260mp St=300mp
    - 4 camere, 3 bai, 1 bucatarie, 2 bl..ridicata in rosu,
vanzare stadiu actual clik aici!
Pret 52.000Euro
 Vila D+P+M Alba-Micesti

Sc=260mp St=300mp
 - 4 camere, 2 bai, 1 bucatarie, 2 bl..ridicata
in rosu, vanzare stadiu actual clik aici
Pret 45.000 Euro

*VILA D+P+E+P UltraCENTRAL*

   Spatiu Comercial
 - IDEALA pentru SEDIU de FIRMA, BANCA, MOTEL CLINICA,  PENSIUNE, Constructii Locuinte POT 75 % Colective si Indiv.
  Detalii clik aici

Stirile INTERMEDIA

 
Ai o cerere sau o oferta ? anunta-ne !
Publica gratuit oferta ta
Depune gratuit cererea ta
Curs valutar
data:27/02/2012
1 euro = 4,3525 Lei
1 dolar = 3,2468 Lei
Convertor valutar
=
Stiri Imobiliare - Ziarul Imobiliar
Oferte recomandate
Poza
Garsoniera de vanzare
17 500 €
data: 22-11-2011  
Sub Stadion
confort: I
etaj: 4/4
tip: Decomandat
suprafata: 34 mp
microcentrala
balcon inchis
parchet
ID:43B5 mai multe detalii
Poza
Teren pentru constructii de vanzare
15 000 €
18 €/mp
data: 02-11-2010  
tip: Teren pentru constructii
suprafata teren: 865 mp
front stradal: 20 m
apa
acces auto
acces TIR
ID:3320 mai multe detalii
Poza
Apartament de vanzare
27 000 €
data: 09-02-2012  
Cetate
confort: I
etaj: 4/4
2 camere
tip: Semidecomandat
suprafata: 56 mp
microcentrala
balcon inchis
ID:7096 mai multe detalii
Va rugam cititi:
Software imobiliare recomandat
Program imobiliare ImobilPro

Imobiliare

Liderul in programe informatice pentru agentii imobiliare.
- la achizitionarea unei licente a programului primiti gratuit site-ul firmei dvs, exemplu: www.numeagentie.ro
  mai multe detalii
GHIDUL  CLIENTULUI
 

Ghidul CUMPÃRÃTORULUI.

1. CE TREBUIE SA STITI - ALEGEREA UNEI CASE IA TIMP.

Niciodata nu este bine sa va opriti asupra uneia inainte de a observa cel putin trei, patru saptamani ce se intampla in general pe piata imobiliara, fara a va informa bine asupra preturilor si tendintelor cererii si ofertei. Este bine sa vorbiti cu mai multi proprietari si sa va sfatutiti cu un agent imobiliar pentru a putea analiza nivelul preturilor din acel moment. Numai atunci veti sti daca locuinta aleasa merita sau nu banii pe care-I cere proprietarul si va va ajuta sa negociati, singur sau impreuna cu agentul imobiliar, un pret corect.

2. STITI UNDE SA CAUTATI?

Cand v-ati hotarat sa cumparati o casa primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va informati foarte bine. Informatiile pot veni atat pe cale informala (prieteni, cunostinte, colegi de serviciu) cat si pe cale formala (anunturi imobiliare din ziare si publicatii sai direct de la agentiile imobiliare la care puteti apela pentru a va gasi o casa).

3. AGENTIILE IMOBILIARE

Intr-o agentie imobiliara trebuie sa gasesti personal calificat, care sa-ti ofere siguranta si conditii optime la incheierea tranzactiei. La agentii apeleaza toti angajatii straini ai firmelor multinationale care vin in Romania; tot astfel procedeaza si multi oameni de afaceri care vor sa-si deschida puncte de lucru in alte tari, unde nu cunosc mediul imobiliar. Prin firme de consultanta imobiliara companii multinationale cumpara sau inchiriaza sedii de birouri sau locuinte pentru angajati.

4. STITI CE TREBUIE SA-I CERETI UNUI AGENT IMOBILIAR?

De ce este bine sa apelati la agenti imobiliari? Pentru ca zi de zi au de a face cu proprietari si oferte de case. Un agent imobiliar specialist iti va spune ce case sunt de vanzare, la ce preturi, ce anume trebuie sa verifici la o casa, iti da informatii despre amplasament, despre zona, despre vecinatati, piete aflate in apropiere, despre documentatia care trebuie stransa pentru actele de vanzare cumparare, daca are sau nu casa ipoteca, cine are dreptul sa o vanda si multe alte lucruri de acest gen.

5. CUM ALEGETI AGENTUL IMOBILIAR?

In primul rand, agentul trebuie sa fie angajat al unei agentii imobiliare usor de identificat. Firma trebuie sa aiba un sediu fix, sa fie semnalizata (cu firma la intrare), un birou amenajat ca punct de lucru cu publicul, cu secretariat, dar si o sala de negocieri, in care se poate discuta in particular cu clientii amanuntele legate de plata, bani, confidentialitate. Este iarasi indicat ca agentia sa fie afiliata unei uniuni profesionale, unde sa-l puteti verifica activitatea, daca a avut sau nu abateri si daca este acreditata.

Tineti cont de urmatoarele, inainte de a decide daca veti lucra sau nu cu un agent.

 • Daca cumparati o casa, ginditi-va sa lucrati cu un agent specializat in tipul dvs. de proprietate.
 • Agentul va va ajuta sa va concentrati cautarea si sa analizati piata.
 • Agentul aranjeaza sa vizionati case de vinzare si va insoteste la vizionari.
 • Agentul coordoneaza toate aspectele tranzactiei, de la prezentarea ofertei si pregatirea pentru vizionare la consultanta asupra legislatiei relevante in vigoare si documentatie pe parcursul tranzactiei .
 • Agentul prezinta oferta vanzatorului si ajuta la negocierea cumpararii.

Este dificil pentru cumparator si vanzator sa negocieze in mod direc, deoarece de multe ori exista o lipsa de incredere, o lipsa de abilitati de negociere. Cumparatorii si vanzatorii nu au cunostinte specializate despre proprietati, iar procesul de tranzactie necesita incheierea unei intelegeri. Apar aici probleme legale, legate de taxe, zonare etc.

6. CE TREBUIE SA STITI DESPRE UN AGENT IMOBILIAR.

Activitatea agentului imobiliar si a agentiei imobiliare sunt reglementate de legea privind infintarea societatilor comerciale si OG3/2000 privind activitatea si obligatiile legale ale agentului imobiliar. Din pacate aceasta lege OG3/2000, nelucrativa pentru ca este plina de confuzii si lipsita de coerenta unei legi care in fond reglementeaza o activitate economica cu implicatii profunde. Totodata, aceasta ordonanta de guvern a suferit mari modificari, intrucat majoritatea articolelor au fost eliminate ca fiind neconstitutionale.

In practica agentiile imobiliare respectabile membre ale UNAI si a unor asociatii profesionale au adoptat codul de etica si practica corecta, astfel incit consumatorii de servicii imobiliare sa poata sa-si rezolve problema imobiliara in siguranta, rapid si profesional.

Daca lucrati cu un agent, aveti doua optiuni: puteti lucra cu un agent in regim de contract de intermediere exclusiv. puteti lucra cu un agent in regim de contract de intermediere deschis.


Ghidul VÃNZÃTORULUI.

Din moment ce ati ajuns aici este evident ca intentionati sa vindeti un imobil: apartament, casa sau teren si cautati informatii de specialitate, astfel incat sa incheiati o afacere cat mai profitabila pentru dumneavoastra.

Pentru a realiza acest lucru saunt necesari cativa pasi pe care putem sa-i parcurgem impreuna:

Stabilirea pretului

Bineinteles ca dumnavoastra sunteti legat in primul rand afectiv de proprietatea pe care o detineti si din acest motiv sperati sa obtineti o suma cat mai mare la incheierea tranzactiei. Totusi situatia trebuie privita in mod realist. Apeland la serviciile agentiei noastre veti avea parte de consiliere gratuita in domeniul imobiliar si veti obtine o evaluare realista a pretului.

Publicitate

Oferta dumneavoastra trebuie facuta publica si veti fi cu atat mai avantajat cu cat sporiti caile si modalitatile de expunere publica. Noi promovam oferta dumneavoastra utilizand cele mai moderne forme de publicitate: internet, publicatii locale si nationale, reviste de afaceri, etc. fara a va ingradi posibilitatea de a apela la serviciile altor firme.

Selectionarea ofertelor primite in ordinea importantei si negocierea.

Este bine pentru dumneavoastra sa luati in considerare toate ofertele ferme primite si sa fiti atent la modalitatile de plata oferite de fiecare cumparator. Negocierea pretului depinde in mare masura de acestea precum si de conditiile de eliberare ale imobilului pe care dumneavoastra le oferiti.

Intocmirea contractul de  vanzare-cumparare, adica transcrierea imobilului.

Inainte de a pune in vanzare imobilul este necesar sa va asigurati ca toate actele sunt in regula, exemplu: daca este intabulat si declarat la finante, succesiunea incheiata, impozitele platite la zi, ipoteca radiata din foaia de sarcini a imobilului, etc. Puteti pierde o oferta foarte buna de la un client daca toate aceste aspecte nu sunt puse in ordine.

Apeland la noi puteti evita situatii neplacute cum ar fi:
 • Transformarea imobilului dumneavoasta intr-un pasaj pietonal pe unde sa treaca zeci de vizitatori mai mult sau mai putin interesati.
 • Risipa de timp si bani pentru: pregatirea documentatiei de vanzare, studierea pietei, gasirea potentialilor cumparatori
 • Implicarea in tranzactii care ar putea avea urmari dintre cele mai neplacute
 • Imposibilitatea finalizarii unei tranzactii odata incepute
 • Neplaceri ce decurg din evaluarea gresita a imobilului.

Cu noi vanzatorul are urmatoarele avantaje:

 • Evaluarea realista a pretului
 • Descrierea corecta a ofertei: suprafata, sectiune, finisaje
 • Selectia cumparatorilor asa incat el va veni in contact doar cu cei solvabili care au intentii serioase si sunt direct interesati de oferta lui.
 • Securitatea tranzactiei prin studierea atenta a fiecareia dintre partile tranzactiei: vanzator si cumparator.
 • Obtinerea in timpul cel mai scurt a pretului optim si in conditii de siguranta.
 • Verificarea si actualizarea in timp util a documentatiei de vanzare.
 • Prezentarea de oferte prin variate canale de publicitate

Acte in regim de urgenta!

Adresa:
Alba-Iulia, B-dul.Revolutiei, Bloc.A5, Ap.1,
ROMANIA, Jud.Alba.

Tel./Fax: 0258-832745,   0258-834750  
Mobil: 0788-887896
E-mail: [email protected]
Web:
intermediatop.ro
   INTERMEDIA - partener
www.ROmaniaImobiliare.ro Imobiliare Alba Imobiliare in Alba Imobiliare , Alba Imobiliare ,case Alba Imobiliare ,vile Alba Imobiliare ,vile Alba Imobiliare , spatii comerciale Alba
Publica gratuit oferta ta  | Depune gratuit cererea ta  | Contacteaza-ne

Vizitatori:  din 01.Ian. 2009

Copyright © 2006 INTERMEDIA. Toate drepturile rezervate. Actualizat:  27 FEBRUARIE 2012  

 

Etichete:  Apartamente Alba,Case Alba,Garsoniere Alba,Terenuri Alba,Vile Alba,Spatii Comerciale Alba,Inchirieri Alba,Apartamente Alba Iulia | Case Alba Iulia | Garsoniere Alba Iulia Terenuri Alba Iulia | Vile Alba IuliaSpatii Comerciale Alba Iulia | Inchirieri Alba Iulia | Proiecte Rezidentiale Alba Iulia | Terenuri | Cazare Alba Iulia | SEO mobiliare Alba Iulia | Imobile noi Alba Iulia | Agentii Imobiliare Alba Iulia | Imobiliare Alba | Imobile Alba
Agentii Imobiliare Alba
,Apartamente Alba Iulia,vanzari apartamente Alba Iulia,inchirieri apartamente in Alba Iulia,Garsoniere Alba Iulia,vanzari garsoniere Alba Iulia,inchirieri garsoniere in Alba Iulia,Case Alba Iulia,vanzari case Alba Iulia,inchirieri case in Alba Iulia,Vile Alba Iulia,vanzari vile Alba Iulia,inchirieri vile in Alba Iulia,Terenuri Alba Iulia,vanzari terenuri Alba Iulia,inchirieri terenuri in Alba Iulia,Spatii Comerciale Alba Iulia,vanzari spatii de depozitare in Alba Iulia,spatii comerciale in Alba Iulia,inchirieri spatii comerciale Alba Iulia

- INTERMEDIA - Agentie de Imobiliare Alba Iulia � oferim anunturi Imobiliare Alba Iulia,acces la publicarea gratis a propriei oferte de Imobiliare Alba Iulia in site-ul nostru de Imobiliare Alba Iulia

- Agentia noastra de imobiliare Alba Iulia va prezinta ofertele de vanzari Alba Iulia: Apartamente Alba Iulia,Garsoniere Alba Iulia, Case Alba Iulia,Vile Alba Iulia,Terenuri Alba Iulia,Spatii Comerciale Alba Iulia,Hale Alba Iulia precum si inchirieri Alba Iulia: Apartamente Alba Iulia,Garsoniere Alba Iulia, Case Alba Iulia,Vile Alba Iulia,Terenuri Alba Iulia,Spatii Comerciale Alba Iulia,Hale Alba Iulia

 Recomanda-ne !   Facebook                Imobiliare          Agentia Imobiliara INTERMEDIA Alba-Iulia - Anunturi Imobiliare Vanzari Cumparari Inchirieri imobile Top66 Statistici

  

         Agentii imobiliare   Portal Looker.ro   

PARTENERI : Vindecare Spirituala Salon LV7  Federal  Marshal  Ziarul Financiar  Siveco 

INTERMEDIA - Agentie de Imobiliare Alba Iulia - oferim vanzari apartamente Alba Iulia,Imobiliare Alba,acces la publicarea gratis a propriei oferte de Imobiliare Alba in site-ul nostru de Imobiliare Alba,Agentia noastra de imobiliare Alba Iulia va prezinta ofertele de Vanzari: Apartamente Alba,Garsoniere Alba,Case Alba,Vile Alba,terenuri Alba, Spatii Comerciale Alba,Hale Alba precum si Inchirieri Alba: Apartamente Alba,Garsoniere Alba,Case Alba,Vile Alba,Terenuri Alba,Spatii Comerciale Alba, Hale Alba,imobiliare alba iulia,agenti imobiliare,INTERMEDIA alba iulia,imobiliare alba iulia,INTERMEDIA tranzactii imobiliare in alba-iulia,vanzari cumparari inchirieri apartamente vile case terenuri hale spatii comerciale depozite,imobiliare,imobiliare alba,imobiliare alba iulia,alba imobiliare,alba iulia imobiliare,vanzari imobiliare alba iulia,anunturi imobiliare, intermedia anunturi imobiliare alba iulia,agentii imobiliare alba iulia,apartamente alba iulia,garsoniere alba iulia,case alba iulia,vile alba iulia,terenuri alba iulia,spatii comerciale alba iulia,afaceri imobiliare alba,inchirieri regim hotelier Alba,blocuri noi,ansambluri rezidentiale,proiecte imobiliare,real estate Alba Iulia,aprtamente noi Alba,reusite imobiliare, www.intermedia.ro,intermediatop.ro,renume imobiliar,siguranta alba iulia,confidentialitate alba iulia,notari alba,consultanta imobiliara alba,echipa imobiliara alba,credite,credite imobiliare,credite ipotecare,imobil alba,imobile,imobil alba iulia,imobile  alba iulia,intermediar intermediari,intermediar alba iulia,intermediatop,intermedia top alba-iulia,alba preturi,preturi imobile,preturi imobile alba iulia,pret teren,preturi terenuri,cauta imobile,cauta imobile alba iulia,constructi alba,constructii noi alba iulia,experienta 14 ani imobiliare,14 ani imobiliare,14 ani imobiliare impreuna, cele mai bune oferte imobiliare alba,anunturi imobiliare imobiliare ro,vanzari imobiliare,oferte imobiliare,imobiliare inchirieri,imobiliare,imobiliare ro,imobiliare romania,imobiliare particulari,vanzari imobiliare,vanzare imobiliare,case imobiliare,apartamente alba,imobiliare terenuri,imobiliare agentii,imobiliare alba,imobiliare garsoniere,imobiliare cumparari teren,imobiliare inchiriere,agentie imobiliare, imobiliare preturi,anunt imobiliare,cereri imobiliare,constructii imobiliare,imobiliare pret alba,imobiliare firme alba iulia, imobiliare agentii,spatii imobiliare,agentii imobiliare alba,alba agentii imobiliare,alba iulia agentii imobiliare,oferte agentii imobiliare,anunturi agentii imobiliare,agentii imobiliare, terenuri,agentii imobiliare romania,agentii imobiliare,agentii imobiliare inchirieri,agentie imobiliara,agentie imobiliare agentii imobiliare vanzari,infiintare agentie imobiliara,agentii imobiliare alba,lista agentii imobiliare,agentii imobiliare din alba,imobiliare inchirieri garsoniere,imobiliare inchirieri garsoniere alba,lista agentii imobiliare alba,regim hotelier alba,regim hotelier alba iulia,inchiriere regim hotelier alba iulia, inchirieri regim hotelier alba iulia,orizont,orizont alba,orizont alba-iulia,orhideea,orhideea alba,orhideea alba-iulia, orhideelor,orhideelor alba,orhideelor alba-iulia,nufarul,nufarul alba,nufarul alba-iulia,cartier orizont,cartier orhideea,cartier nufarul

Copyright © 2008 INTERMEDIA Imobiliare Alba Iulia. Toate drepturile rezervate.